Известие

Collapse
No announcement yet.

Изкажете мнение 156 1.6 ; 1.8 ; 2.4 JTD

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ти колко кандила си карал. И защо точно 1.8 да е най-добрия вариант.
    FIAT Bravo 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от vsd Покажи съобщение
      Ти колко кандила си карал. И защо точно 1.8 да е най-добрия вариант.
      Изброявам:
      1. БЕНЗИНОВ Е!
      2. Звукът му е убийствено як.
      3. Съотношение разход мощност е най - доброто според мен.
      4. Най разпространен е, което го прави най-лесен и изгоден за поддръжка.
      5. Моята кола е с такъв двигател.
      Кандила съм карал доста, и се радвам, че съм вътре в колата, а не зад нея........

Comment

Първоначално публикувано от ПЧЕЛОЯД Покажи съобщение
        Изброявам:
        1. БЕНЗИНОВ Е!
        Кандила съм карал доста, и се радвам, че съм вътре в колата, а не зад нея........
        1. Нито звукът му е толкова як, нито е най-разпространен
        2. Със сигурно не си чувал V6 как звучи, както и не си обръщал внимание на факта, че повечето 156-ци за 2.0 TS
        3. И колко е разликата в разхода, сравнен с вървенето м/у 1.8 и 2.0? Ти, ако си купувал Алфа, за да не харчи, значи си объркал марката, а не двигателя
        sigpic

Comment

Изброявам:
          1. БЕНЗИНОВ Е!
          Хехе, ти 2,4 карал ли си за да видиш какъв му е звука. Извинявай, ама доводите ти са супер 2.4 почти не пуши. Като гледам щом твърдиш че пуши нито си карал него, нито зад него. А щом искаш колата да ти върви по-млако, ама да харчи повече карай си 1.8ts.
          FIAT Bravo 1.9 JTD

Comment

тука малко пак се започна със спора дали дизел или бензин.. но колегата vsd е прав, че който е карал дизела (в случая говорим за 2.4 мотор с какъвто съм и аз) няма никакви пушъци а и звукът е много приятен.

Comment

Изброявам:
              1. БЕНЗИНОВ Е!
              Пчелоядче ходи си яж пчелите и не пиши глупости из форума подвеждаш колегата, а и бъдищите които ще ползват темата за да се информират. Аз съм с 2 ръце за 2.4ЖТД!!
              1. Дизел е...и пуши сравнително малко...
              2. Звукът му е 127318237 по-як от този на 1.8ТС!
              3. Съотношенито разход-мощност е по-добро от на 1.8ТС
              4. Доста разпорстранен е...
              5. Хах... моята кола е такава.... (само заради това всички трябва да знаете, че е най-яката )

Поздрави и без лоши чуства...
              Аlfa Romeo 156 2.4 10v JTD + Hybrid GT2260V + remap + K&N rerouted intake + straight pipe exhaust 76mm + FMIC - cat - EGR... + 19" OZ Superleggera + KONI FSD + 6speed gearbox

Comment

Има ли ключари в този форум?

Comment

Моето гардже си е най-готинотонъцки,а па да видите
                  TIPO 2.0 91g.
                  PUNTO 1.2 04 g.
                  156 1.8 TS 00g

Comment

пореден глас за печките гледай да е по запазена ,че една турбина струва само 1700 и нагоре (нова).
                    п.п. какъвто и закон да вкарат ,не оправят ли пътищата винаги ще има катастрофи всеки говори за небивалите скорости и т.н., че сме 1-ви в европа по загинали по пътищата и 4-ти в света,ама май не са се замисляли че всичко идва от пътя не от шофьора прави сте за скороста,но с такива пътища и паркирал пак може да предизвикаш катастрофа ,на някой който умело финтира дупките
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от stivkata Покажи съобщение
                      Колеги много ви благодаря за съветите но ще изчакам единствено заради този тъп закон за младите шофьори до 1.6cc защото аз нямам 1 година стаж имам 1500 и по-вече километри защото карам 2 коли на тях се возя само на едната съм навъртял 1500км и в какви ли не екстремни ситуации съм попадал и мисля че няма проблем да си взема такава кола нищо че нямам 1 година стаж
                      Ето ти и малко статистика, от извора:
                      http://dnes.dir.bg/2009/03/14/news4137124.html

Цифрите са доста стряскащи

Аз бих предложил да не могат да управляват МПС с мощност повече от 60 к.с., през първите 5 години от взимане на книжка.
                      Ако искаш ме псувай и т.н., но фактите са си факти!
                      sigpic

Comment

Колеги много съм си харесал Алфа Ромео 156 но до тук,всеки ми казва различно мнение един че 1.6 много слаб бил двигателя за това купе и харчел по-вече от 1.8,друг ми казва че 2.4 JTD,следващ ми казва че италианския дизел не бил хубав бихте ли ми помогнали всеки казва че е скъпа за подържане но чак толкова много ли споделете какво да правя.
                        Предварително ви благодаря
                        и се извинявам ако има нещо но съм нов
                        Понеже гледам не споменаваш двойка бензин като възможен избор, то мога да ти кажа с чиста съвест че 1.8 е варианта който бих ти препоръчал, наскоро имах възможноста да карам само 1.8, и въпреки че двойка на газ върви една идея по добре от 1.8 на бенз, то последното е идеалния компромис между икономия и мощност, не коментирам бенз или нафта, мисля че ти е ясно накъде са ми предпочитанията, но това са мойте такива, а избора си е твой.....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

ако трябваще да се чака 5 години за да мога да карам по-мощен двг от 60к.с. ужас

имам книжка 4 години, две години бях в америка,вс ден в задалженията ми влизаше да карам ford f350-350к.с турбо дизел SUPERDUTY,FORD EXCURSION КОЕТО Е ЗЖЯР, нямал съм проблеми и сега си нямам тук в бг, ако си внимателен няма проблем така мисля,вс е до човека,защото за колата важи принципа 'МОГА ДА КОПАП,МОГА ДА НЕ КОПАМ,А МОГА И ДА ТЕ ЗАКОПАМ'

ПОЗДРАВИ И УП ЗА ДЕЗЕЛ
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            ако трябваще да се чака 5 години за да мога да карам по-мощен двг от 60к.с. ужас

имам книжка 4 години, две години бях в америка,вс ден в задалженията ми влизаше да карам ford f350-350к.с турбо дизел SUPERDUTY,FORD EXCURSION КОЕТО Е ЗЖЯР, нямал съм проблеми и сега си нямам тук в бг, ако си внимателен няма проблем така мисля,вс е до човека,защото за колата важи принципа 'МОГА ДА КОПАП,МОГА ДА НЕ КОПАМ,А МОГА И ДА ТЕ ЗАКОПАМ'

ПОЗДРАВИ И УП ЗА ДЕЗЕЛ
                            Там за първи път видях нормален водач на 16 години, който караше все едно има книжка от 40 години!
                            Недей да бъркаш възпитанието и манталитета на американец с българин.
                            Единият се качва на колата и кара все едно му е за първи път, а другият все едно му е за последно.
                            Виж, че в речника им няма думата "ГАЗАР"

п.с. Тия 350 к.с. са за новобранци
                            Опитните се качват от 500 нагоре
                            sigpic

Comment

Пичове мисля като хода да гледам някоя алфа да е 1,9JTD да помоля ако някой се съгласи вярвам че ще има някой да огледаме заедно защото вие най-добре знаете какво да гледате
                              аз съм на мнение с колегата че всичко зависи от шофьора за поведението му на пътя спрямо останалите !

Comment

Пичове мисля като хода да гледам някоя алфа да е 1,9JTD да помоля ако някой се съгласи вярвам че ще има някой да огледаме заедно защото вие най-добре знаете какво да гледате
                                аз съм на мнение с колегата че всичко зависи от шофьора за поведението му на пътя спрямо останалите !
                                Най-хубуу, земи и фърляй адин чоп! И тва е
                                Все Алфа ще е
                                Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Working...
                                X